آقای خبره گفتند: آموزش مردم در امر امداد و کمک های اولیه در واقع کمک و هم یاری ما در پایگاه های اورژانس برای نجات جان افراد آسیب دیده است و طبق آیه سی و دوم سوره مائده، هرکس یک نفر را احیاء کند در واقع کل افراد کره زمین را احیاء نموده است؛ ما با توجه به این آیه در راه خدمت رسانی به مردم جامعه نهایت سعی خود را می نماییم.
ایشان در مورد تاریخچه تشکیل پایگاه های امدادی گفتند: در سال 1353 با فرو ریختن سقف فرودگاه مهرآباد و جان باختن تعداد زیادی از هموطنان، خلأ وجود امداد احساس شد و ابتدا اورژانس تهران افتتاح گردید؛ و پایگاه های امداد توسعه یافت. اما متأسفانه در شهرستان کاشان با توجه به جمعیت ششصد هزار نفری با کمبود این پایگاه ها مواجه هستیم.
آقای خبره بیان داشتند: ما در عملیات امداد با دو واژه بیشتر مواجه هستیم «مصدوم و بیمار»، مصدوم کسی است که در حادثه ای صدمه دیده باشد؛ و بیمار کسی است که مستعد یک بیماری مثل قلبی یا ریوی باشد. و اهدافی که یک امدادگر باید در عملیات نجات بایدداشته باشد شامل: بازکردن راه هوایی، تنفس و گردش خون است؛ که برای هر مورد از این اهداف اقدامات جداگانه ای باید اِعمال گردد، از جمله پاک کردن دهان و نگاه کردن به قفسه سینه و نبض گرفتن می باشد.
وی در ادامه توضیحات خودگفتند: به محلی که شریان از روی استخوان عبور میکند نبض گفته میشود؛ و برای بدن انسان نبض های مختلفی با توجه به اعضاء بدن وجود دارد مثل نبض گردن و دست و روی پا و... از دیگر مواردی که می بایست در هنگام حادثه نسبت به مصدوم دقت شود رنگ پوست مصدوم یا بیمار می باشد که هر رنگ، نشانه یک اختلال در سیستم اعضای بدن می باشد.
آقای خبره در دقایق پایانی جلسه به سوالات طلاب در زمینه بحث امداد پاسخ دادند و راهنمایی لازم را نسبت به طلاب حاضر در جلسه به عمل آوردند و در نهایت، طلاب گرامی پذیرایی شدند.