خانم حسام محمدی بعد از عرض تسلیت این ایام، روایتی از حضرت اباعبدالله الحسین(ع) بیان نمودند؛ حضرت میفرمایند: هر کس حق عبودیت خداوند را به جا آورد پروردگار بیش از حد انتظار وکفایتش به وی عطاء می کند. خداوند متعال طریقه عبادت را معین نموده است که ان شاء الله ما عامل باشیم و مشمول این عطاء الهی باشیم.
ایشان در ادامه به روایتی از پیامبر اکرم(ص) اشاره نمودند، حضرت می فرمایند: من میان دو جاهلیت مبعوث شدم که جاهلیت دوم سخت تر است؛ بزرگانی که در مورد بحث جاهلیت صحبت کردند عقیده دارند که جاهلیت اولی بعد از ظهور اسلام تقریبا از بین رفت، حضرت علی(ع) در یکی از خطبه های نهج البلاغه مصداق های جاهلیت اول را بیان می کنند و می فرمایند: شما از آب متعفن استفاده میکردید و غذایتان از گوشت مردار بود و...؛ اما در جاهلیت مدرن که بعد از رحلت رسول خدا (ص) صورت گرفت، چه اتفاقی افتاد که با وجود اینکه حضرت یارانی چون سلمان و مقداد و... تربیت کردند و مدینه فاضله ای را بوجود آورده بودند و مردم حتی باقی مانده آب وضوی ایشان تبرکا استفاده مینمودند؛ مردم برای خودشان خلیفه انتخاب کردند؟ خلیفه ای که در گفتار و رفتار هیچ شباهتی به حضرت نداشت.
استاد حوزه و دانشگاه در ادامه بیان داشتند: واقعه کربلا که تقریبا پنجاه سال بعد از رحلت رسول الله (ص) روی داد وهمچنان جاهلیت ادامه داشت؛ در سال شصت و یک هجری جنگی بی سابقه صورت گرفت و بدتر از آن، واقعه سر بریدن اباعبدالله الحسین(ص) اصحاب باوفایش بود، و اینکه حضرت رقیه(س) در کاخ یزید به جای آنکه باید به رسم انسانیت و نه حتی مسلمانی از آن بزرگواران دلجویی میشد چون آنان داغدیده بودند، اما چه کردند که این دختر سه سالهی اباعبدالله الحسین(ع) طاقت نیاوردند و به شهادت رسید؟!
ان شاء الله همه ما در کسب معرفت و دوری از جاهلیت مدرن قدم برداریم و زمینه ساز ظهور امام زمان(عج) باشیم. در پایان جلسه، یکی از طلاب مداحی کوتاهی داشتند و از طلاب حاضر پذیرایی به عمل آمد.